GRATTIS! Välkommen till Hundflix!

Du använder din gratisperiod genom att skriva in rabattkoden i kassan när du köper produkten.

I beställningen väljer du månad, halvår eller helår, beroende på hur lång period du har fått. När summan på ditt presentkort är slut dras avgiften automatiskt från ditt konto tills du väljer att avsluta eller pausa. Du sköter alla ändringar själv via ditt konto, behöver du hjälp är det bara att kontakta oss!

Hundflix är en del av Hund Helt Enkelt, ditt användarkonto finns på vår sida för onlinekurser mitt.hundflix.se. Där loggar du in och hittar ditt kursbibliotek.

Alltså:

1. Klicka på knappen här under. 
2. Välj period (oftast månad).
3. Lägg i varukorgen.
4. Gå vidare till kundkorgen.
5. Skriv in rabattkoden, klicka på ”använd rabattkod”.
6. Fortsätt till kassan.
7. Följ instruktionerna för att betala.
8. Du får ett konfirmationsmail med information om ditt konto när beställningen gått igenom.

När din gratisperiod är slut övergår Hundflix i en löpande prenumeration. Vill du inte fortsätta säger du upp din prenumeration innan sista datumet. Det gör du direkt på din kontosida, smidigt och enkelt! OBS! Säg upp EFTER att dina gratis 24 timmar har gått, annars får du bara de 24 timmarna och det är inte meningen.

På din kontosida kan du också byta betalperiod, till exempel från att betala varje månad till varje år (vilket är billigare i längden). Eller tvärt om, om du föredrar att dela upp betalningen.

Givetvis hoppas vi att du ska tycka lika mycket om Hundflix som våra andra Hundflixare och stanna kvar! Använd perioden till att titta runt ordentligt och testa olika kurser – då får du en bra inblick i hur Hundflix fungerar. 

Du får också tillgång till en FB-grupp för Hundflixare via välkomstmailet – glöm inte gå med! Där lägger vi extramaterial och svarar på träningsfrågor.

Har du frågor eller funderingar? Är det något som inte funkar? Ta kontakt! maila support@hundflix.se så svarar vi så snabbt vi kan.