Villkor vid tecknande av Hundflix

När du blir medlem i Hundflix blir du samtidigt medlem hos Hund Helt Enkelt.

En mer ingående beskrivning av Hund Helt Enkelts villkor hittar du HÄR.

Hundflix är en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till allt material i kursbiblioteket på huvudsidan mitt.hundflix.se så länge ditt medlemskap är aktivt.

Vid tecknande av medlemskap får du genast tillgång till allt material som ingår. Först genom en kostnadsfri provperiod på 24 timmar från det klockslag du genomfört köpet, detta övergår sedan automatiskt till en löpande prenumeration.

Om du har en rabattkod använder du den i kassan när du tecknar Hundflix, kostnaden dras av från betalningen och summan blir noll. När summan på presentkortet är slut fortsätter ditt medlemskap med automatiska betalningar.

Du kan själv kontrollera och avsluta ditt medlemskap närhelst du vill genom att gå till inställningarna i ditt konto.

Medlemskapet är löpande så länge du inte själv säger upp det, det vill säga att förnyelser sker enligt det intervall du beställt tjänsten (per månad, per halvår eller per år) och du debiteras enligt det betalningsalternativ du valt vid köp.

Första debiteringen sker alltså vid provperiodens slut 24 timmar efter beställning, om du inte innan dess avslutat tjänsten.

Det finns ingen uppsägningstid på Hundflix. Om du avslutar tjänsten fortsätter den tills din senaste betalperiod tar slut och sedan avslutas den automatiskt, du ser datumet för ditt nästa betaldatum via din kontosida. Du kan när som helst logga in och återaktivera ditt medlemskap.

Så länge ditt medlemskap är aktivt fortsätter du att ha tillgång till allt material som ingick i tjänsten när du tecknade medlemskapet, samt allt material som tillkommer därefter. Du har tillgång till materialet genom ditt konto på sidan och kan nå det från valfri enhet genom att logga in.

GDPR

Vi sparar de personuppgifter du anger i din användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Om du begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.

Om du har ett konto kan du begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vad vill du lära din hund idag?

En del av Hund Helt Enkelt

www.hundheltenkelt.se

Kontaktpersoner

Åsa Jakobsson

Ulrika Högbom