Hur fungerar Hundflix?

Hundflix är Hund Helt Enkelts medlemskap, som ger dig tillgång till alla våra online självstudiekurser och föreläsningar. Ett abonnemang för hundkurser!

Medlemmar kan titta på onlinekurser och föreläsningar på valfri internetansluten enhet, och i FB-gruppen hittar du nedladdningsbart material samt utmaningar och onlinetävlingar exklusivt för våra medlemmar.

Var hittar jag kurserna?

Du loggar in på vår sida, håller musknappen över ”konto” i menyn och klickar på ”Mina kurser”. Där får du upp hela listan, bara att välja vad du vill göra idag!

Titta på filmen för att få en rundtur:

Hur betalar jag?

Du väljer om du vill betala månadsvis, varje halvår, eller varje helår. Det blir lite billigare att binda sig för längre tid, men samtidigt en större summa pengar åt gången.

Du har en testperiod på tre dagar. Om du avslutar inom testperioden blir du inte debiterad en enda krona.

Betalningen går sedan automatiskt, hur smidigt som helst!


Det är väldigt billigt. Kommer priset att höjas?

Vår ambition är att nå ut till så många hundägare som möjligt och erbjuda riktigt bra onlinematerial. Därför håller vi priset så lågt vi kan. Tyvärr innebär det inte att vi är immuna mot prisökningar, om produktionskostnaden går upp måste det avspeglas i priset på prenumerationen.

De goda nyheterna är: du behåller ditt låga pris så länge du har ett aktivt medlemskap! Vi gör INGA prishöjningar för befintliga medlemmar. Om du däremot avslutar ditt medlemskap så gäller dagspriset när du vill gå med igen.

Hur avslutar jag?

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att gå in på ditt konto och klicka på ”Prenumerationer”. Klicka sedan på numret på din prenumeration så får du upp detaljerna. Där ser du en knapp som det står ”avbryt” på, klicka på den och följ instruktionerna. Du har då kvar din prenumeration perioden ut.

Observera att du behöver säga upp INNAN nästa betalperiod startar, om du betalar med Klarnafaktura kan det finnas en förskjutning i när din period startar och när Klarna vill ha pengar.

Du kan alltid gå in på din prenumeration och se när nästa betaldatum är: logga in på ditt konto och klicka på ”prenumerationer”. Du kan behöva klicka på numret vid din prenumeration för att få upp alla detaljer.

Får du problem? Maila asa@hundheltenkelt.se så hjälper jag dig!

Oj, något har blivit tokigt. Vem kontaktar jag?

För snabbast service är det bäst att maila oss båda på info@hundheltenkelt.se. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så fort som möjligt, men ibland är vi ute och tränar hund eller håller kurs och då kan det bli lite väntetid.

Om du inte har fått svar efter 48 timmar så har vi antagligen inte fått ditt mail alls, maila då igen!

”Kundservice, hur kan jag hjälpa till? Har du provat att stänga av och sätta på den igen?”